Up-to-date

Je hebt een bouwaannemer onder de arm genomen bij het bouwen of verbouwen van jouw woning, maar dan blijkt deze failliet te gaan…


Sinds de bouwstop er zit aan te komen, zijn te renoveren woningen weer in trek maar hoe bepaal je of een woning klaar is voor de sloop of over nog heel wat mogelijkheden beschikt om te verbouwen?


Het is niet verplicht een tuinafsluiting te plaatsen maar wanneer jouw buur meer privacy wenst of wil vermijden dat de hond steeds bij jou de tuin in loopt is een tuinafsluiting een must.


Ben je van plan jouw woning te koop aan te bieden, plaats dan een aantrekkelijk zoekertje.
Hoe aantrekkelijker jouw zoekertje, des te sneller een potentiële koper zich zal aanbieden.


Als je het gevoel hebt dat jouw huis niet meer je thuis is, is het tijd om voor jezelf de bedenking te maken waarom dit zo is en waar je jezelf dan wel terug thuis zou kunnen voelen.


In deze Corona-tijden dat je met het ganse gezin ‘in je kot moet blijven’, is het belangrijk dat je jouw rust thuis kan vinden.
 
Een opgeruimde woning kan je alvast rust bieden in deze erg chaotische tijd.

Sinds de nieuwe wetgeving dient elke woning in Vlaanderen vanaf 1 januari 2020 te beschikken over de nodige rookmelders.


Wanneer je een huis (ver)bouwt en hiervan heel veel klusjes zelf uitvoert, voer je deze wellicht tijdens de weekends en feestdagen uit.
Je wil immers zo snel mogelijk in je nieuwe woning intrekken dus zijn alle vrije dagen goed om klusjes uit te voeren.

Maar mag dat ook op zondagen en feestdagen?


Commercieel Medewerker Gilles Mandelings


HOE VIND JE DE IDEALE BOUWGROND?
 
Wanneer je op zoek gaat naar een bouwgrond is het belangrijk voldoende tijd te nemen om een juiste beslissing te nemen want wat is jouw ideale bouwgrond?
Pagina 1 van 4