Een dag uit het leven van ...

Commercieel Medewerker Gilles Mandelings

8u00:

Ik werk vlak bij huis maar kies ervoor om toch steeds vroeg op te staan omdat ik niet hou van gehaast tijdens mijn ochtendroutine. Ik wil me rustig kunnen klaarmaken.
Hierdoor begin ik steeds met een glimlach aan mijn werkdag smile

Als ontbijt neem ik meestal 2 stukken fruit, een boterham en pers ik vers citroen (ja! Citroen!)-sap om de dag te starten.

Wanneer mijn dag op kantoor begint (en niet op afspraak), kan ik te voet naar het werk.

9u30:

Bij aankomst op kantoor bekijk ik eerst de inkomende mails en behandel deze.
Ik neem voornamelijk de huur- en verhuurdossiers voor mijn rekening en plan al de nodige afspraken in zodat ik een duidelijk overzicht heb op mijn agenda van de dag en de navolgende dagen.

Wanneer dit allemaal gebeurd is, begin ik met het ingeven van de nieuwe panden in onze software zodanig dat deze online komt te staan op alle portaalwebsites.
Hiervoor dien ik vaak ter plaatse te gaan om alle kamers op te meten, maar af en toe kan dit ook via het plan.

 

12u15:

Tijdens de middagpauze gaan we soms lunchen met de collega’s.
Het kantoor is midden in het dorp gelegen en er zijn enkele leuke brasserieën vlak bij de deur, wat in dat opzicht mooi meegenomen is. Ik hoef dus geen boterhammetjes mee te nemen wink

14u00:

Ik begin mijn namiddag met een plaatsbeschrijving van intrede van een pand dat opnieuw zal worden verhuurd

Bij het verhuren van panden, dient er steeds een plaatsbeschrijving te worden opgemaakt bij in- of uittrede. Dit neemt al snel een 2-tal uurtjes in beslag.

In- en uittrede gebeurt quasi altijd op het einde of bij het begin van een nieuwe maand. Maandwisselingen zijn voor mij dus een erg drukke periode.

16u00:

Na mijn plaatsbeschrijving heb ik nog afgesproken met de huurder en verhuurder van het desbetreffende pand op kantoor om de ondertekening van de huurovereenkomst in orde te brengen.

Af en toe wat gekke bekken trekken met de collega’s hoort er natuurlijk ook bij laughing
Ik moet zeggen dat we een geweldig team hebben. Ik ken eigenlijk geen saaie dagen smile

 

17u30:

In de vooravond ga ik nog een schatting uitvoeren van een appartement gelegen te Lier.


Naar de toekomst toe zal ik immers minder instaan voor de verhuur en mij meer toeleggen op de inkoop- en verkoop van panden.
Ik ben intussen al 7 jaar werkzaam binnen Vastgoedplus en ken de vastgoedmarkt in Duffel en omstreken intussen zeer goed.

19u00:

Mijn dag sluit ik graag op een sportieve manier af.

Ik ben een erg sportief type en sport bijna dagelijks na de kantooruren. Ik heb dit echt nodig om mij volledig te kunnen ontspannen en opnieuw op te laden voor de volgende dag.

Ik speel voetbal bij CP Bananas, maar wanneer er geen voetbaltrainingen gepland staan ga ik ik lopen, zwemmen, tennissen of padellen.
Ook voor andere sportactiviteiten ben ik altijd te vinden.

Een gezonde geest in een gezond lichaam! laughing