Nieuwe Projecten

Residentie Reseda

Wouwendonkstraat 30
2570 DUFFEL

Residentie Reseda heeft de ideale ligging voor mensen die graag dicht bij het centrum wonen, doch niet de drukte ervan ervaren. De vijf appartementen zijn volledig uitgerust met kwaliteitsvolle afwerking. Elk appartement beschikt over leefruimten waar steeds rekening gehouden werd met een maximale lichtinval, oriƫntatie en privacy.
Reeds 100% Verkocht

Garages residentie Reseda

Wouwendonkstraat 30
2570 DUFFEL

Achteraan residentie Reseda bevinden zich zeven garages dewelke toegankelijk zijn door de oprijlaan onder de appartementen gelegen te Duffel, Wouwendonkstraat 30.
Reeds 100% Verkocht

Residentie Kerktuin

Kerkstraat 15
2570 DUFFEL

Residentie Kerktuin bestaat uit twee handelspanden en zes nieuwbouwappartementen gelegen in hartje Duffel en heeft daarmee de ideale ligging voor iedereen die graag in een centrum woont, maar toch nog geniet van rust dankzij de achterliggende terrassen die uitkijken op een groene omgeving. Daarnaast zijn alle appartementen volledig uitgerust met kwaliteitsvolle afwerking en wordt er aandacht besteed met een maximale lichtinval. Oplevering voorzien rond augustus 2021.
Reeds 100% Verkocht

Renovatieproject in hartje Duffel

Kiliaanstraat 92
2570 DUFFEL

In het hartje van Duffel schuilen er achter deze authentieke gevel zes appartementen dewelke werden afgewerkt volgens de nieuwste normen en met hoogwaardige afwerkingsmaterialen. Wanneer u de gemeenschappelijke inkomhal betreedt, zal u meteen de prachtige originele trap opmerken. De afwerking gebeurde in ieder appartement zeer kwaliteitsvol met keuze voor parketvloeren, zwarte aluminium ramen, 90x90 tijdloze tegels, ... . De open keuken beschikt over alle comfort voorzien van Whirlpool-toestell...
Reeds 100% Verkocht

Luxueuze appartementen

Voogdijstraat 54
2570 DUFFEL

In een kleine residentie die volledig gerenoveerd werd, maar waar er hier en daar toch nog de elementen van het oorspronkelijke gebouw terug te vinden zijn, vinden we deze zes prachtige appartementen terug. Ieder appartement geniet van een ruime woonkamer met open keuken volledig voorzien van alle comfort. Ieder appartement beschikt over 2 slaapkamers, alsook 2 bergingen.
Reeds 100% Verkocht