Nieuwe Projecten

Residentie De Borssen

Borzestraat 14
2570 DUFFEL

Residentieel gelegen appartementen met gemeenschappelijke fietsenberging en gebouwd met duurzame bouwmaterialen voor zowel binnen- als buitenafwerking. Aan de achterzijde van de site bevinden zich ook garages die optioneel aangekocht kunnen worden aan de prijs van € 25.000,00 per garage (overzicht zie documenten).
Reeds 100% Verkocht

Residentie Reseda

Wouwendonkstraat 30
2570 DUFFEL

Residentie Reseda heeft de ideale ligging voor mensen die graag dicht bij het centrum wonen, doch niet de drukte ervan ervaren. De vijf appartementen zijn volledig uitgerust met kwaliteitsvolle afwerking. Elk appartement beschikt over leefruimten waar steeds rekening gehouden werd met een maximale lichtinval, oriëntatie en privacy.
Reeds 66% Verkocht

Garages residentie Reseda

Wouwendonkstraat 30
2570 DUFFEL

Achteraan residentie Reseda bevinden zich zeven garages dewelke toegankelijk zijn door de oprijlaan onder de appartementen gelegen te Duffel, Wouwendonkstraat 30.
Reeds 50% Verkocht

Residentie Kerktuin

Kerkstraat 15
2570 DUFFEL

Residentie Kerktuin bestaat uit twee handelspanden en zes nieuwbouwappartementen gelegen in hartje Duffel en heeft daarmee de ideale ligging voor iedereen die graag in een centrum woont, maar toch nog geniet van rust dankzij de achterliggende terrassen die uitkijken op een groene omgeving. Daarnaast zijn alle appartementen volledig uitgerust met kwaliteitsvolle afwerking en wordt er aandacht besteed met een maximale lichtinval. Oplevering voorzien rond augustus 2021.
Reeds 37% Verkocht