Inkoop en verkoop gespecialiseerd gescheiden

Onder het begrip inkoop verstaan we de gebeurtenis wanneer tijdens een eerste of tweede kennismaking een akkoord bereikt wordt tussen eigenaar en vastgoedmakelaar, om het te verkopen pand bij Vastgoedplus in portefeuille te nemen.

De persoon die op dat moment bij u, als eigenaar, op prospectie is geweest, u op een aangename manier heeft overtuigd om uw pand via ons te verkopen en als volgt dus samen een contract heeft ondertekend, is bij ons altijd de vastgoedmakelaar. Inkoop is dus letterlijk het pand bij ons in portefeuille of in verkoop nemen.

Inkoop en verkoop is bij ons echter een totaal ander gegeven. We kunnen zelfs zeggen dat het een andere job is. Als men zowel inkoop als verkoop doet, moet men ook de tijd in 2 delen.

Dit betekent dat, wanneer de vastgoedmakelaar beide jobs combineert, men geen 100% tijd heeft voor de verkoop van uw woning!

Daarom geloven wij, als Vastgoedplus-team, er in dat een scheiding tussen inkoop en verkoop tot een hoger verkoopspercentage zal leiden.

Wij hebben dan ook een team van gespecialiseerde mensen die zich enkel en alleen bezighouden met de verkoop en een team dat zich op de juridische en fiscale kant van het gebeuren stort, namelijk de vastgoedmakelaar. Op deze manier creeëren wij voor u een hoger verkoopspercentage!