Residentie Kerktuin

100% Verkocht

2570 DUFFEL

Types: Appartement (6), Handelspand (2)
Residentie Kerktuin bestaat uit twee handelspanden en zes nieuwbouwappartementen gelegen in hartje Duffel en heeft daarmee de ideale ligging voor iedereen die graag in een centrum woont, maar toch nog geniet van rust dankzij de achterliggende terrassen die uitkijken op een groene omgeving. Daarnaast zijn alle appartementen volledig uitgerust met kwaliteitsvolle afwerking en wordt er aandacht besteed met een maximale lichtinval. Oplevering voorzien rond augustus 2021.

Residentie de Kerktuin is geschikt voor wie op zoek is naar een appartement in een kleinschalig project gelegen in het centrum op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en verbindingswegen.

U geniet van de ligging en de nabijheid van handelszaken en horeca alsook van de rust doordat de leefruimtes en terrassen uitgeven op heel wat groen door het parkje rondom de Sint-Martinuskerk.

De ruime inkomhal zal dan ook de verbinding zijn tussen het Duffelse centrum en dit achterliggend parkje. Vanuit de inkomhal kan u eveneens de gemeenschappelijke tuin en fietsenberging bereiken.

Er werd geopteerd om met duurzame bouwmaterialen te werken voor zowel de binnen- als buitenafwerking. Verder werd er gekozen om het daglicht optimaal te laten binnenkomen in de appartementen door het gebruik van grote raampartijen.

In het gebouw is een uitgeruste lift aanwezig waardoor het project aan de behoefte van elke leeftijdscategorie voldoet.

 

Het project bestaat uit twee handelspanden en zes moderne appartementen met elk twee slaapkamers die afgewerkt worden volgens de regels van de kunst.

 

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over residentie Kerktuin.

Foto 1 van 4